De komende Follow-UP! workshops van april en mei 2018 gaan niet door. We houden jullie op de hoogte.

In plaats hiervan is op maandagochtend 16 april 2018 :

Kwalitatief onderzoek UP!
Om te kijken welke thema’s onze bezoekers vooral aanspreken en op wat voor manier wij dat in de toekomst het beste kunnen oppakken, willen we graag een gesprek aangaan met ons publiek. Wie wil meepraten?
Aanmelden kan via een mailtje sturen naar mareliengeus@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer.
Wanneer: maandag 16 april van 10:00 – 11:30 uur
Waar: De Nieuwe Liefde
Verdere info: Marelien 06 – 25278765

Op maandagochtenden na elke talkshow (19 februari, 19 maart 2018) organiseert UP! nagesprekken in De Nieuwe Liefde. Rond dezelfde thema’s als de talkshows gaan we in gesprek, aan de hand van zeven doelgerichte vragen. Het is leuk en leidt – dat garanderen we je – tot een bijzonder en boeiend gesprek.

Samen dingen doen is meestal leuker dan alleen. Je leert elkaar kennen en hoort boeiende verhalen. En toch… met mensen die je al lang kent verval je soms tot steeds hetzelfde gesprek. Herken je dat? En met mensen die je niet zo goed kent is het lastig beginnen, als je een wat diepgaander gesprek wil. Daar hebben we iets op gevonden: een Jump Movement gesprek. Een wat?

Een – kort gezegd – Jump gesprek is een gesprek dat je hebt met een paar mensen, aan de hand van een draaiboekje van 7 vragen. Eng? Helemaal niet. En echt, iedereen kan het. Je hoeft niets voor te bereiden en alleen maar jezelf te zijn.
Lees hier meer over Jump Movement

of kijk op www.jumpmovement.com

Hoe laat?

Aanvang 10.00 uur

Einde 12.00 uur

Wij zorgen voor koffie, thee en een croissant.

Kaartverkoop en reserveren

De toegang is GRATIS.

Je kan je aanmelden via een email aan upbrievenbus@gmail.com of aan de balie van De Nieuwe Liefde op de avond van de talkshows. Of kom op de dag zelf langs en schuif aan.

Waar?

De Nieuwe Liefde
De Costakade 102
1053 WP Amsterdam
www.denieuweliefde.com