Over zelfbeeld en beeldvorming met o.a. Hedy d’Ancona,  Hanne Laceulle en Kees Hulst.

Als je ouder wordt ga je gewoon door met wat je je hele leven al doet: worden wie je bent. Maar ergens schuurt het. Je wordt geconfronteerd met je zelfbeeld maar ook met beeldvorming in de buitenwereld, die meestal staat afgestemd op jong (willen) zijn. Hoe ga je daar mee om?

Daarover praten we met o.a. Hedy d’Ancona (80), Hanne Laceulle (42) en Kees Hulst (65).
In Het Parool zegt hij over zijn rol in de tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen : “Ik vind Hendrik Groen natuurlijk oud, maar mezelf nog lang niet. Als ik Groen speel, beweeg ik me langzaam en stram, en zelf huppel en spring ik er nog op los. Maar anderen zien mij natuurlijk wél als oudere man. Dat is gewoon een feit.” Over de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen: “Dit clubje vrienden heeft weinig gemeen met de ouderen van nu. Eigenlijk zijn het een soort pre-babyboomers. Mensen waarin de opstand een beetje smeult. De echte revolutie moet nog volgen.”

Dr. Hanne Laceulle (42) promoveerde op het onderwerp zelfbeeld en beeldvorming. Lees hier haar artikel in De Volkskrant “Een leven lang ‘worden wie je bent’, da’s pas hip”

De presentatie en interviews zijn in handen van Hadassah de Boer. Deze eerste talkshow heeft ze meteen een mooie uitdaging: ze interviewt haar moeder Hedy d’Ancona !

Onze huisband Gospelkoor Deliverance zorgt voor een swingende start, je drankje mag mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt.

Meer weten over kaartverkoop, adres en tijden? Klik hier.

Bij de foto op de homepage en deze pagina: uit de serie Reflections of the past van Tom Hussey.
foto Hedy d’Ancona – Koos Breukel
foto Hadassah de Boer – Thirza Schaap
foto Gospelkoor Deliverance – Marlise Steeman